Header Ads

Džeiks Pols pret Tomiju Fjūriju tiešraides: kā skatīties 2023. gada boksa cīņu bez kabeļa

Ilunga Makabu vs Badou Jack LIVE commentary: UK start time, talkSPORT  coverage, live stream and how to follow – world title fight on Jake Paul vs  Tommy Fury undercard

 Džeika Pola-Tomija Fjūrija kartes apakškartē ir WBC Cruiserweight čempionāts starp Ilunga Makabu un Badou Jack. No pirmā acu uzmetiena šī ir sacensība starp diviem bokseriem, kuri ir pārsnieguši savus labākos spēkus. Tomēr boksa izredzes liecina, ka Makabu ir mazāk “izskalots” un pārspēs Džeku. Bet labākajā gadījumā tas ir ieskicēts, un vienīgā loģiskā likme šeit ir kopsumma.

Apskatīsim jaunākās boksa ziņas, statistiku un boksa līnijas Makabu vs Jack . Mums ir daudz boksa izvēles iespēju, kas jums jāapsver.

Makabu atrod veidus, kā to paveikt

Ilunga Makabu ir bijusi WBC čempione vairāk nekā trīs gadus. Un tomēr lielākā daļa viņu pazīst tikai no ieteiktās cīņas ar Saulu “Kanelo” Alvaresu. Galu galā tas neizdevās, taču ar to Makabu ieguva savu vārdu kartē. Tā vietā viņš atspēlējās ar veco sāncensi Thabiso Mchunu un ar nieka zīmi viņu uzvarēja.

Vai tas ir strīdīgs vai nē, Makabu ieguva likmes tiešsaistē un tagad ir nepārspēts kopš 2016. gada, kad Tonijs Beljū nokautēja. Tomēr šis čempions atstāj daudz ko vēlēties. Viņš nav aktīvākais bokseris, un šķiet, ka viņa labākās dienas jau ir aiz muguras. Bet, kad viss ir pateikts un izdarīts, viņš zina, kā gūt punktus vai neļaut pretiniekam to izdarīt.

Boxing Jack patiesībā ir Makabu solis uz leju. Kongo čempions nebūs daudz lielāks, bet būs spēcīgāks par viņa pretinieku. Viņš varēs izmantot savu apjomīgo rāmi, lai stumtu Džeku apkārt un absorbētu visus viņa izdarītos pārkāpumus. Tāpēc viņš ir iecienīts.

Džekam ir mājas priekšrocības?

Ir pagājusi minūte, kopš Badou Džeks cīnījās neizšķirti ar toreizējo WBC pasaules čempionu vieglajā svarā Adonisu Stīvensonu. Kopš nespēja izcīnīt titulu, Džeks zaudēja secīgus titula metienus divīzijā un šķietami izgaisa tumsā.

Taču Gambijas un Zviedrijas bokseris tagad ir piecu uzvaru sērijā. Viņš nesen izteicās pret Ričardu "Popeiju" Riveru, pret ko daudzi protestē kā par viltus lēmumu. Varbūt tas ir fakts, ka Džeks, ticīgs musulmanis, saņēma Džidas arābu publikas piekrišanu. Un tagad viņš ir atgriezies Saūda Arābijā kā mazākais spēlētājs.

Var būt kāds iemesls likt Džekam derības uz tiešsaistes sporta totalizatoru. Viņš joprojām ir pietiekami viltīgs kā veterāns, lai turpinātu cīņu ar Makabu. Un viņš liks pūlim uzmundrināt gandrīz par visu, ko viņš dara, kas satricinās tiesnešus. Džeks jau ieguva šaubu labumu pagājušajā vasarā. Viņš var to darīt vēlreiz.

Makabu pret Džeku

Izmēra ziņā šie bokseri ir gandrīz identiski. Makabu sasniedz collas priekšrocības, savukārt Džeks ir par collu garāks. Izaicinātājs ir četrus gadus vecāks. Makabu kastē dienvidu ķepā, bet Džeks pareizticīgo.

Makabu vs Džeka cīņas informācija

  • Rekordi : Makabu (29-2-0, 25 KO) pret Džeku (27-3-3, 16 KO)

No comments

your movie hd

Powered by Blogger.